Wie wij zijn


Ergon Jobs is een kleine en informele organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van flexibele arbeid binnen de bouw. Door op zoek te gaan naar vakspecialisten en uitdagende opdrachten streven wij naar het vinden van de ideale match. Het is onze uitdaging om te bepalen wie er bij welke opdrachtgever en welk project past.

Met ons team van enthousiaste accountmanagers en recruiters gaan wij iedere dag aan de slag om werkzoekenden en werknemers te begeleiden en uitdagende nieuwe opdrachten binnen te halen. Ieder teamlid is ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches, waardoor zij mogelijkheden en kansen bij werkzoekenden zien en deze kunnen matchen aan het juiste project.

Bij ons staat de mens altijd centraal en door middel van luisteren en leren, proberen wij onze dienstverlening continue te verbeteren. Op deze manier kunnen onze werknemers hun werk en passie steeds op de beste manier blijven uitvoeren.

Persoonlijk

Wij gaan voor een persoonlijke samenwerking en langetermijnrelaties waarbij de mens centraal staat

Betrouwbaar

Jij kunt op ons rekenen; of het nu gaat om stipte betalingen en duidelijke afspraken of hulp bij knelpunten op de werkvloer

Gespecialiseerd

Vanwege onze specialisatie binnen de bouw, gaan wij voor de ideale match tussen opdrachten en vakmensen

Continuïteit

Door ons uitgebreide netwerk, kunnen wij een continue stroom aan nieuwe opdrachten en vacatures aanbieden

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?