Werknemers

Ergon Jobs is een uitzendorganisatie met oog voor specialismen. Wij zijn actief binnen een specifiek aantal nichemarkten en selecteren daarvoor gespecialiseerde vakmensen. Wij richten ons specifiek op gevelbouw, afbouw, schilders en techniek. Iedere branche wordt bij Ergon Jobs ondersteund door een daarvoor opgeleide afdeling. Door deze ingekaderde branchebenadering kunnen wij de optimale match vinden tussen werkzoekenden en projecten.

Vanwege ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor continu├»teit in de projecten die wij aanbieden, waardoor er iedere keer weer een nieuwe uitdagende opdracht klaarstaat zodra de vorige opdracht is afgelopen. Bovendien werven wij ook voor bedrijven waar jij vervolgens direct voor een langere tijd in dienst kunst gaan.  Het is ons doel om onze werknemers zekerheid te geven in hun werk met nieuwe uitdagingen bij interessante projecten.

Projecten

De afgelopen jaren hebben wij meegeholpen bij het realiseren van verschillende projecten voor verscheidene opdrachtgevers. Door ons uitgebreide en nog steeds groeiende netwerk van vaste klanten, zijn er door heel Nederland heen mooie projecten waar jij terecht kunt. Van nieuwbouw tot renovatie, van woningbouw tot utiliteitsbouw en van kleinschalig tot grote langdurige projecten. Wij hebben vacatures voor op de bouwplaats, maar ook voor in de productie. Op deze manier zijn er uiteenlopende mogelijkheden en bieden wij afwisseling in de projecten waar jij aan mee kunt werken.

Langetermijnrelaties

Door een persoonlijke samenwerking waar de werknemer centraal staat, proberen wij met iedereen een langetermijnrelatie op te bouwen. Met onze regelmatige bezoeken van de verschillende projecten, proberen wij zo snel mogelijk knelpunten op te lossen en kan iedereen verbeterpunten aankaarten. Ergon Jobs is een betrouwbare partner voor werknemers door stipte betalingen en duidelijke afspraken. Veiligheid is een van onze belangrijkste speerpunten, die wij met veiligheidstrainingen willen waarborgen.

Wij vinden inzet en motivatie minstens zo belangrijk als vakkennis en ervaring. De gedrevenheid om zaken gedaan te krijgen en om tot een goed resultaat te komen. Om dit te motiveren en belonen bieden wij mogelijkheden tot groei en ontwikkeling en streven wij er altijd naar om medewerkers een aanstelling te bieden die bij hun past.


Waarom voor ons kiezen?

Persoonlijk
Wij gaan voor een persoonlijke samenwerking en langetermijnrelaties waarbij de mens centraal staat

Gespecialiseerd
Vanwege onze specialisatie binnen de bouw, gaan wij voor de ideale match tussen vakmensen en opdrachten

Betrouwbaar
Jij kunt op ons rekenen; of het nu gaat om duidelijke afspraken of hulp bij knelpunten op de werkvloer

Continuïteit
Door ons uitgebreide netwerk, kunnen wij een continue stroom aan nieuwe vacatures aanbieden

Ergon JOBS

Castellastraat 26, Nijmegen
Maandag - vrijdag 8:30 - 17:00
+31(0)316 58 11 44

Mail ons Bel mij terug

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Job Alert.