Werkgevers

Ergon Jobs is een uitzendorganisatie met oog voor specialismen. Wij zijn actief binnen een specifiek aantal nichemarkten en selecteren daarvoor gespecialiseerde vakmensen. Wij richten ons specifiek op gevelbouw, afbouw, schilders en techniek. Iedere branche wordt bij Ergon Jobs ondersteund door een daarvoor opgeleide verkoopafdeling. Door deze ingekaderde branchebenadering zijn wij een volwaardige gesprekspartner. Wij zorgen voor de juiste vakkrachten voor het juiste project.

Onze dienstverlening wordt geheel naar wensen van onze klanten gevormd. Of u nu op zoek bent naar een uitzendkracht, een tijdelijke werknemer of een vaste werknemer, wij kunnen zorgen voor de juiste vakspecialist. Onze diensten bestaan uit uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling. In alle gevallen kunnen wij op korte termijn (flexibele) arbeidskrachten aan u koppelen tegen een concurrerend tarief. Ergon Jobs draagt hierbij het werkgeversrisico en wij nemen een groot deel van uw lasten over. Denk hierbij aan alle administratieve lasten, afdrachten van sociale premies en verzuimbegeleiding.

Projecten

De afgelopen jaren hebben wij meegeholpen bij het realiseren van verschillende projecten voor verscheidene opdrachtgevers. Door ons uitgebreide en nog steeds groeiende netwerk, kunnen wij voor zeer verschillende projecten flexibel personeel bieden. Van nieuwbouw tot renovatie, van woningbouw tot utiliteitsbouw en van kleinschalig tot grote langdurige projecten. Zowel in de productie als op de bouwplaats zelf helpen wij graag bij het leveren van vakkundig personeel.

Langetermijnrelaties

Wij streven ernaar om langetermijnrelaties met iedereen op te bouwen. Door middel van samenwerken en het gesprek aangaan, verbeteren wij continue onze relaties. Daarnaast bezoeken wij regelmatig alle werklocaties om verbeterpunten te inventariseren en onenigheden zo snel mogelijk op te lossen. Het werken met mensen is gebonden aan veel wet- en regelgeving. Daarom bieden wij graag advies over risico’s, regelgeving en fiscale consequenties, geven wij veiligheidstrainingen, en ondersteunen wij u graag op het gebied van internationale detachering. Wij kennen de regels en adviseren u graag over alles wat met het inlenen van flexibel personeel te maken heeft.

Communicatie is een belangrijke pijler voor de samenwerking tussen mensen. Aangezien we met verschillende nationaliteiten werken, is het van belang dat iedereen elkaar begrijpt. Al onze medewerkers kunnen daarom vakinhoudelijke gesprekken voeren in het Nederlands, Engels of Duits.

Waarom voor ons kiezen?

Persoonlijk
Wij gaan voor een persoonlijke samenwerking en langetermijnrelaties waarbij de mens centraal staat

Gespecialiseerd
Vanwege onze specialisatie binnen de bouw, gaan wij voor de ideale match tussen vakmensen en opdrachten

Betrouwbaar
Jij kunt op ons rekenen; of het nu gaat om duidelijke afspraken of hulp bij knelpunten op de werkvloer

Continuïteit
Door ons uitgebreide netwerk, kunnen wij een continue stroom aan nieuwe vacatures aanbieden

Ergon JOBS

Castellastraat 26, Nijmegen
Maandag - vrijdag 8:30 - 17:00
+31(0)316 58 11 44

Mail ons Bel mij terug