Ergon Nederland naast uitzenden ook werving&selectie;

Door , Ergon Jobs 22-03-2018

Naast het bemiddelen in uitzendkrachten, waar wij al jarenlang in gespecialiseerd zijn, zetten wij ons netwerk ook in voor het vervullen van vacatures bij onze klanten. Met de nieuwe website die nu al een tijd draait, hebben wij een behoorlijke database aan vacatures weten te verzamelen. Deze website is speciaal geconstrueerd zodat er een optimale vindbaarheid in google en op jobboards wordt bereikt. Hierdoor wordt het voor kandidaten zeer interessant om tussen onze vacatures te zoeken.

In de huidige arbeidsmarkt wordt het vinden van geschikte kandidaten steeds moeilijker. Daarom helpt Ergon Nederland hierbij. Door ons bestaande netwerk van klanten en werknemers binnen de gevelbouw, afbouw, techniek en het schildersvak, kunnen wij een groot aantal kandidaten bereiken. De website biedt een database waar met behulp van verschillende filters gezocht kan worden naar vacatures die bij de kandidaat past. Hierdoor ontvangen wij een groot aantal interessante cv’s.

De vacatures variëren van monteurs en productiemedewerker tot werkvoorbereiders, tekenaars, calculators, projectleiders, accountmanagers en nog meer. De variatie en verspreiding binnen Nederland maakt het zeer aantrekkelijk voor kandidaten om op de website te kijken. Onze dienstverlening is bovendien geheel vrijblijvend. Er zitten dus geen kosten verbonden aan het plaatsen van vacatures op onze website.

Dus bent u op zoek naar goede kandidaten in de gevelbouw, afbouw, techniek of het schildervak? Laat het ons weten, dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen!

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Job Alert.